Vær generøs med den du er glad i

Hva er det egentlig man jobber for? Man jobber for å få stabilitet, ha penger, ha råd til ting, og generelt leve komfortabelt. Det er sånn det har vært, og det er sånn det kommer til å fortsette å være også! Det er det lite å gjøre med, men når er det nok? Når kan man si seg fornøyd, og forsøke å leve livet litt annerledes? Det er sannsynligvis mange opplevelser du ikke har fått erfare, på grunn av at du har vært opptatt med jobb eller opptatt med livets generelle forpliktelser. 

Det samme kan nok sies for din partner, eller for en person du er glad i. Alle lever sine stressfulle liv på den beste mulige måten, eller i det minste etter beste evne. Så hvorfor ikke gi en opplevelse i gave? Det er noe flott og fantastisk med det, om man har muligheten. Og det er ikke nødvendigvis sånn at det er for bursdag eller et jubileum. Det er jo gøy å få gaver dag også, men det føles litt mer spesielt når man får noe bare fordi du er elsket, og at noen vil at du skal ha det bra. Akkurat det valget er jo opp til enkelte som bestiller opplevelsene, men det er definitivt noe du bør ta en titt på. 

Enten det er sånn at du bestiller kun for den personen, eller for begge to. Det er alltids mye fint og spennende man kan bestille, og det kan gi minner for livet!

 

 

Hva er passende?

Det er viktig å bestille en opplevelse du tror mottageren faktisk vil like. Men det er også greit å unngå noe du vet personen har gjort tidligere. For eksempel finnes det muligheter til å bestille en kjøretur med en Ferrari. Det er bare på ti minutter, men for noen vil det være mer verdifullt enn om du sendte dem til Dubai. Det kommer helt an på hva slags person man har å gjøre med, eventuelle interesser og tidligere erfaringer. Dette er viktig å kombinere og balansere, slik at man får så mye ut av opplevelsen som mulig.

Heldigvis er det gode sider som kan hjelpe deg med å finne det som er passende, uansett alder og kjønn. Opplevelsesreiser er ikke bare for unge mennesker, og det er mange av en viss alder som for eksempel ikke har vært på safari. Så det å finne den riktige opplevelsen som sådan er viktig, men så lenge den er av høy nok kvalitet, og minneverdig, så blir det nok bra uansett hva du velger å bestille av opplevelse i gave. 

Bare husk at du bør fokusere på mottageren og ikke deg selv, om du også skal være med. For det er lett å sette inn sine egne personlige preferanser, og da kan det fort vekk bli litt rotete i forhold til om turen blir en suksess eller ikke. Ta deg god tid, tenk gjennom det, så får du nok gitt den beste mulige opplevelse i gave!