Finnes det noe søtere enn en katt?

For mange du spør så er det ingenting søtere enn en katt i denne verden. Og er det snakk om en kattunge er det virkelig ingen konkurranse. Visste du for eksempel at det mest populære husdyret ikke er hunden, men katten? Det kommer nok som en overraskelse for noen, men det har faktisk vært sånn i flere år. Så katter er populære, og det er nok noe som kan forklare at til Halloween så er sminke katt noe av det man ser mest av, spesielt blant kvinner. Hva grunnen er til det behøver man nok å gå dypere inn på enn det man har plass til her, men sant er det uansett. Og med tanke på at det er søtt når også mennesker ser litt ut som katter, så er det veldig interessant.

Og det er en mengde butikker som selger katte sminke, ikke at du trenger verdens mest avanserte sminke for å se ut som en katt. Men om du kjøper produkter som har det som formål, så vil det fort vekk fungere litt bedre, og se bedre ut totalt sett. Og når man først er i gang med denne typen av sminking, så vil man vel gjøre det riktig? For dårlig arbeid er noe som blir lagt merke til, så også for noe såpass uskyldig som det er å sminke seg som en katt for Halloween. Man vinner ikke premier med å gå halvveis bare!

 

 

Tipsene du trenger

Det er ikke nok å bare se på en katt og sminke seg deretter. Det er noe som krever planlegging og du må vite hva du gjør, litt i det minste. Så da kan det faktisk være betimelig for deg å ta en god titt på guider og lignende for å få det beste ut av det. Det er jo også sånn at man har mulighet til å kjøpe kostyme, for å få det hele litt mer komplett. Det er ikke dyre greier vi snakker om her, og da får man ofte med en bodysuit og en hale i tillegg. Som sagt, det er noe som er veldig søtt, og som fungerer på de aller fleste fester. Om du for eksempel har sett en episode av The Big Bang Theory hvor Penny kler seg ut som en katt, så vet du nøyaktig hva vi mener.

Det er en grunn til at det er så populært, og at vi i det hele tatt skriver en artikkel om det her. Vi anbefaler også at du tar en titt på lenken vi har lagt til, hvor du vil finne massevis med informasjon og andre tips som kan være nyttige å få med seg. Om du vil gjøre et stort og godt inntrykk på neste Halloween så er det noe du må bruke litt tid på. Gjør du det og gjør du det på en riktig måte, så kommer du også definitivt til å se svært gode resultater av det. Og det høres vel ut som en perfekt plan?